lördag 13 oktober 2007

Svinkoppor

Imorgon tar jag mina sista P-piller (penicillin) och mina ben är äntligen svinkoppefria! Jag hoppas innerligt att svinkopporna håller sig på mils avstånd från mig, för att ha svinkoppor är en dyr historia. Ca 1000 kronor har jag fått lägga ut på läkarbesök och dyra penicillinkurer.
Varför jag fick svinkoppor? Jag rakade mina ben för att ha svarta tunna nylonstrumpbyxor på en sittning.
Efter en förträffligt bra lördag i Lund tillsammans med Mari och hennes enäggstvilling från Gbg och Lotta, tog jag tåget hem till Klippan. Väl hemma fick jag stora kramen och presenter som mamma köpt i London när hon var där förra helgen. Lyx!
Som vanligt när jag är hemma så satte jag mig vid pianot och kom på en fortsättning på den truddelutt jag kom på förra helgen. Fortsätter det så här varje gång jag är hemma så har det nog hunnit bli en hel melodi innan sommaren är här igen.
Efter ett tags plinkande kom Silke och ville leka med mig och den gråa musen. Om det är nåt jag saknar i Lund så är det en katt - jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få ha en katt sovande hos mig i sängen. Men en katt skaffar jag inte förrän jag fått egen lägenhet.
Imorgon firas tacksägelsedagen i kyrkan och jag kommer tacka Gud för att jag äntligen blivit fri från mina svinkoppor! Länge leve penicillinet! //M

Inga kommentarer: