söndag 27 maj 2007

men vid samma tid...

...låg några herdar och vaktade sina får... :)

Jag håller inte alls med om att vår föreläsares skor är snygga, vackra, söta eller gulliga...inte ens funktionella. Regnar det en gnutta så blir han blöt om strumporna! Tänk er en ljusbrun sko med en massa hål i (fina jämna hål, som ska vara där). Klipp av hela spetsen på skon där framme och sätt i skosnören som går över foten men som inte...nej jag kan inte förklara. Jag förstår inte vitsen med dessa skor! Så jag håller inte med C! Men föreläsaren är iaf bra, trots skorna.

Det enda som vi har gemensamt nu, C och jag, är att vi är hemma hos våra päron och att vi är sjukt trötta. Så trötta så vi kan ramla av stolen och ligga platta som pannkakor på golvet.
En sak till som vi har gemensamt nu är att våra mammor precis fyllt år och att det imorgon är Mors dag, vilket gör det ännu svårare att hitta present eller liknande. Men båda har faktiskt nåt till sin mamma. Allting brukar ordna sig, lugnt hav liksom!


För övrigt borde alla som läser detta köpa en Cajsa-CD (trots att den inte är skånsk)!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med totalt om detta! Jag kan distrubuera flera exemplar!

Anonym sa...

C jag vill också höra din skiva...
Jag kan dessutom säga som så attt även om jag håller med M angående vår föreläsaraes "skor" så - VEM BRYR SIG???!!! Det är världens mest strukturerade och älskvärda föreläsarae som till på köpet är hyper-mysig! Vem kan väl då bry sig om val av skor eller det faktum att han bär storrutig kavaj till smårutig skjorta?

Ha en fantastisk sommar så ska jag återgå till att få huvudet ituplockat när vi alldeles starx ska börja plugga till tentan på torsdag ;)

KRAMAR