torsdag 31 maj 2007

Dagens kändis

Idag hade vi sista föreläsningen på baskursen, både för oss och för alltid. Ja, för nu går baskursen i graven...så lite historiska fick vi allt känna oss idag, av att vara de sista baskursstudenterna! Så efter föreläsningen lekte vi epikuréer i Botaniska trädgården tillsammans med föreläsaren som vi utsåg till att vara vår alldeles egna Epikuros.

När vi var på väg hem mötte vi Max von...nej jag menar Björn von Sydow! Så även i Lund kan man träffa kändisar. Vid stationen finns dessutom ett helt gäng från Antikrundan samlade ibland, det är käckt!

Jag måste också berätta att gryt-lock-problemet är löst. Vi satte kastrullen på spisen och värmde på. Efter ett tag small det till och locket bokstavligt talat flög iväg. Vilken &/%=)0*%&¤%¤# smäll! :) Vi blev iaf upplysta eftersom vi nu vet hur man gör med "fasta" lock!

Till slut ett humanist-skämt (som jag själv kommit på):
-Hur é läget?
-Jorå, panta rei på!

Må solen värma din kind! /M

3 kommentarer:

Anonym sa...

härligt humanist-skämt! Diggar det starkt! Det tog dock ett tag innan poletten föll ner... Och visst var det en trevlig eftermiddag i Lunds epikuréiska trädgård med Epikuros himself närvarande! kram Fina

Christian sa...

Trevlig älg och hare bra !! Undrar också hur Björn har det i Bryssel ;)

Med hopp om frid..

Anonym sa...

panta rei = allt flyter
Hahaha, nu fattar jag! :)